Категория
 

    Популярни продукти
 
  Honda Dominator 650
Honda Dominator 650
  Стела 50
Стела 50
  CZ-350
CZ-350
  Yamaha Mint 50
Yamaha Mint 50
  Scooter 50 4Т RS450
Scooter 50 4Т RS450
  Piaggio Zip 50cc
Piaggio Zip 50cc
  ИЖ ЮПИТЕР-5 350сс
ИЖ ЮПИТЕР-5 350сс
  Simson педали
Simson педали
  Aprilia RX 50 2T 1991г.
Aprilia RX 50 2T 1991г.
  Husqvarna SM 610 S 2000г
Husqvarna SM 610 S 2000г
  Suzuki Katana 50cc Ditech
Suzuki Katana 50cc Ditech 2T
  Piaggio CIAO
Piaggio CIAO
  Piaggio Zip 50cc
Piaggio Zip 50cc
  RIEJU RR50
RIEJU RR50
  Yamaha XT 600 Z Tenere1987
Yamaha XT 600 Z Tenere1987г.
  YAMAHA XS360 4T
YAMAHA XS360 4T
  Двигател Yamaha T-Max 500
Двигател Yamaha T-Max 500
  Yamaha NEOS 50
Yamaha NEOS 50
  Yamaha TDR-125 H
Yamaha TDR-125 H
  Suzuki DR BIG 800 1990г.
Suzuki DR BIG 800 1990г.
  Honda CBR 600 RR 2004г
Honda CBR 600 RR 2004г
  ETZ-251 на части
ETZ-251 на части
  Aprilia Scarabeo 200 4T
Aprilia Scarabeo 200 4T
  Бензинова помпа SR 50 Dite
Бензинова помпа SR 50 Ditech
  Honda CBR 125 4T 2004г
Honda CBR 125 4T 2004г
 
    Популярни марки
 
  Honda
Honda части
  Suzuki
Suzuki части
  Yamaha
Yamaha части
  Aprilia
Aprilia части
  ETZ
ETZ части
  Peugeot
Peugeot части
  Gilera
Gilera части
 

  История

   През 1997 г. Янко Стоянов отваря първия специализиран магазин за моточасти на територията на гр. Монтана. Първоначално магазинът стартира с ограничена гама продукти, но бързото разрастване на пазара и нарастващото търсене довеждат до увеличаване и на предлаганите стоки. Голямата мотивация и стремеж към задоваляване нуждите на клиентите и разрастване на фирмата намират израз едва няколко години по-късно, когато е отворена и новата складова база на компанията, заемаща площ от над 10000 m2. Благодарение на това клиентите получават възможността да избират от над 15000 различни продукти за себе си и своите мотори. Клиентите вече не се ограничават само на територията на общината и съседните области, а се разпростират из цялата страна. Компанията изгражда партньорска мрежа с различни фирми предлагащи продукти за мотоциклети в страната и става главен доставчик на стоки за повечето от тях.

   През 2009 г. нарастващият дял на online търговията довежда до създаването на първия електронен магазин на компанията - www.jankomoto.com а след това и www.motomont.bg.По този начин предлаганите от нас продукти стават достъпни буквално за всеки имащ достъп до компютър и интернет, а броят на доволни клиенти непрекъснато се увеличава. През 2012 г. се създава и обновения сайт на компанията www.jmoto.com и се регистрира новото търговско име на фирмата АТВ Мото Монт ЕООД. С интуитивния си нов дизайн и олекотеност, пазаруването в новия website е истинско удоволствие. Разнообразието от предлагани продукти също се увеличава, а начинът на представянето им и галерията от професионално заснети изображения дават възможност за по-голяма детайлност и повече информация преди крайния избор. Стечение на времето електроните магазини се разделят за улеснение на клиентите като

www.jankomoto.com е електронен магазин за части втора употреба / МОТО МОРГА /
www.motomont.bg и www.jmoto.bg са за нови части и аксесоари

   Стремглавото нарастване на бизнеса води до нуждата от висококвалифициран персонал. В компанията са откриват нови работни места, които бързо биват попълнени от мотивирани, компетенти в своята област и отдадени на това което правят хора. Точно както и частите в един мотоциклет, екипът бързо се превръща в една добре смазана машина, в която всеки има своята отделна роля, но където ако даден компонент откаже, рухва цялата система. За това хората работещи при нас, от най-ниското до най-високото ниво, се чувстват еднакво полезни и знаят, че работат в екип, задружието и взаимното уважение са движещата сила на бизнеса. Общият интерес на екипа към моторния спорт, неговото развитие и усъвършенстване сплотява хората още повече. Всички сме едно голямо семейство и всички имаме една единствена цел: предлагане на най-добрите продукти на пазара, на на-добра цена, за нуждите на нашите клиенти.

   Днес фирмата АТВ Мото Монт ЕООД продължава да се развива с всичка сила и да разкрива нови възможности пред себе си. Всичко това благодарение на отдадеността на хората, които работят в компанията и разбира се благодарение на нашите безброй лоялни клиенти, без които това което фирмата е днес, би било само една далечна мечта.

Философия

   За нас основен фактор за успеха е доволният клиент. Мярка за това са връщащите се клиенти. Целта ни е не само да съдаваме нови такива, но да запазим и старите, да изградим с тях една основа на взаимоотношения, базирана на доверие, професионализъм, коректност и лоялност в отношенията, ангажираност към нуждите на клиента и не на последно място - грижа за надеждността на предоставяните продукти.

   Нашите служители са винаги насреща да отговорят на Вашите въпроси, запитвания, да Ви окажат съдействие при избора на даден продукт, или просто да споделите мнението си за нас. Моля посетете страницата с Контакти, за да раберете как да се свържете с нас.

Защо да изберем електронен магазин?
www.jankomoto.com
www.motomont.bg
www.jmoto.bg

☑Безупречно обслужване;
☑Квалифициран и обучен персонал;
☑Винаги актуални промоции;
☑Индивидуално отношение към всеки клиент и проблем;
☑Конкурентни цени съобразени с пазара;
☑Светкавична обработка и бърза доставка на поръчките;
☑Коректност - за нас най-важно е нашите клиенти да останат доволни, не само от обслужването преди и по време на покупката, но и след това. За нас клиентът винаги е на първо място и точно поради тази причина ние предлагаме само най-качествените продукти с доказано качество;
☑Огромен избор - при нас е единственото място, където може да поръчате индивидуална изработка на жила. Независимо от употребата, модела, дължината или техническите характеристики, ние сме в състояние да изработим всяко едно жило.


  © 2023 "АТВ Мото Монт" ЕООД, E-mail: store@jankomoto.com
Version: 6.00